Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Yolculuğunda Heyecan Dorukta: Rakibi Belli Oldu!

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Yolculuğunda Heyecan Dorukta: Rakibi Belli Oldu!

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Yolculuğunda Heyecan Dorukta: Rakibi Belli Oldu!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.06.2024
A+
A-

Fenerbahçe‘nin Şampiyonlar Ligi Yolculuğunda Heyecan Dorukta: Rakibi Belli Oldu!

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Trendyol Süper Lig’de başarılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ikinci eleme turundan katılacak. Bugün gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda sarı-lacivertli ekip, Avrupa’nın en prestijli turnuvasında yoluna hangi takımla devam edeceğini öğrendi. Bu turda Fenerbahçe’nin rakibi, heyecanı artıran detaylarla belirlendi.

Fenerbahçe’nin Avrupa Yolculuğu: Mourinho İle Şampiyonlar Ligi Heyecanı!

Fenerbahçe, yeni sezona Mourinho yönetiminde giriş yaparken, Avrupa’da yüksek hedefler koydu. Şampiyonlar Ligi’nde 2. ön eleme turunda hangi takımla eşleşeceği ise kura çekimi sonucunda belli olacak. İsviçre ve Sırbistan’dan gelebilecek muhtemel rakipler, Sarı-lacivertli taraftarların da dikkatini çekiyor. Kura çekimi için heyecanlı bekleyiş devam ederken, kura çekiminin ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı da merak konusu.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu - Son Dakika  Haberleri

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi Yolunda İlk Engeli Lugano

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına ulaşabilmek için üç ön eleme turunu geçmek zorunda. Bugün İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan kura çekimi sonucunda sarı-lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibini öğrendi: İsviçre temsilcisi Lugano. Kura çekimi UEFA merkezinde saat 13.00’te gerçekleşti ve heyecanla beklenen sonuçlar ortaya çıktı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.