İftar değil işgal masası!

Bütün dünyanın tepkisine rağmen Gazze’deki terör saldırılarını sonlandırmayan İsrail ordusunun Coca Cola ile organik bağı bir kez daha görüntülere yansıdı. Üstelik Ramazan ayında ve Gazze’de insanlık dramının en yoğun yaşandığı bölgede…

İftar değil işgal masası!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

HABER7

Terör devleti İsrail’in harabeye çevirdiği Gazze’den ilginç bir görüntü geldi.

“İftar sofralarının vazgeçilmezi” mottosuyla Ramazan ayında duygusal reklamlar yayınlayan Coca Cola’nın İsrail’le ilişkisi en ileri boyuta ulaştı.

İsrail’e lojistik desteği bilinen Coca Cola’nın, Gazze’de terör estiren İsrail ordusuyla ilişkisi bir kez daha hayıtlara geçti.

İsrail Genelkurmay Başkanı Harzi Halevi’nin 3 Mart’ta Gazze Şeridi’nin güneyinde adeta harabeye çevrilen Han Yunus’ta konuşlu İsrail birliklerini ziyaretinde Coca Cola ayrıntısı dikkat çekti.

Gazze’deki saldırıların değerlendirildiği ziyarete ilişkin İsrail ordusunun servis ettiği görüntülerde, işgalcilerin masasının Coca Cola şişeleriyle donatıldığı kaydedildi.

İftar değil işgal masası!

HEM İFTAR HEM DE İŞGALCİ SOFRASINDA…

Mübarek Ramazan ayında Gazze’de sivilleri katleden, bebekleri acımasızca öldüren İsrail ordusunun, Müslümanların iftar sofralarında yer verdiği Coca Cola içeceğiyle, üstelik bir Ramazan gününde “katliam değerlendirmesi” yapması manidar karşılandı.

İşte o görüntüler:

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.