İmam Serbest Bırakıldı! Narin Cinayetinde Şok Gelişmeler

İmam Serbest Bırakıldı! Narin Cinayetinde Şok Gelişmeler

İmam Serbest Bırakıldı! Narin Cinayetinde Şok Gelişmeler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.09.2024
A+
A-

İmam Serbest Bırakıldı! Narin Cinayetinde Şok Gelişmeler

Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde 8 yaşındaki Narin Güran’ın vahşice katledilmesine dair soruşturma derinleşiyor. 19 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük kızın ölümüyle ilgili olarak köy imamı R.K. gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

İmamın İfadesi Alındı, Serbest Bırakıldı

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Tavşantepe Köyü imamı R.K. ve Narin’in büyük amcası Hüseyin Güran’ın eşi, sorgularının ardından serbest bırakıldı. Gazeteci Ferit Demir’in verdiği bilgilere göre, imam R.K.’nin ifadesi sonrası serbest kalması kamuoyunda yankı uyandırdı.

Cinayetle İlgili Yeni Detaylar

Soruşturma devam ederken yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıktı. Narin Güran’ın, en son 21 Ağustos günü okuldan çıkışta güvenlik kameralarına yansıdığı ve cesedinin Eğertatmaz Deresi’nde taşlar ve çalılarla gizlenmiş bir şekilde bulunduğu belirtildi. Cinayetle ilgili yapılan incelemelerde, kırmızı bir otomobilin olay günü bölgede park halinde olduğu ve bu aracın sürücüsüne ulaşıldığı öğrenildi.

Katili İtiraf Etti: Cesedi Amcadan Alıp Gömüş

Elde edilen kamera kayıtları ve soruşturma sonucunda sıva ustası Nevzat Bahtiyar, küçük Narin’in cesedini amcadan alıp dereye gömdüğünü itiraf etti. Tutuklanan Bahtiyar’ın sorgusu sürüyor.

Savcılık, Engelli Abla Tülin’in Dosyasını da İncelemeye Aldı

Narin Güran cinayetiyle ilgili savcılık, daha önce yaşamını yitiren engelli abla Tülin Güran’ın ölümüne dair de inceleme başlattı. Savcılık, Diyarbakır Çocuk Hastanesi’nden Tülin’in ölümüne ilişkin bilgi ve belgeleri talep etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.