İsrailli bakan daha fazla silah dağıtma sözü verdi

Ben-Gvir, Kudüs’teki saldırının siviller arasında silah dağıtımının önemini gösterdiğini ve bunu yapmaya devam edeceklerine söz verdiğini söyledi.

İsrailli bakan daha fazla silah dağıtma sözü verdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.11.2023
A+
A-

Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, Kudüs’teki saldırının siviller arasında silah dağıtımının önemini gösterdiğini ve bunu yapmaya devam edeceklerine söz verdiğini söyledi.

Ben-Gvir, X’te “Silahlar hayat kurtarır” dedi. Aşırı sağcı aşırı milliyetçi bakan, “Her türlü partiden gelen eleştirilere rağmen, hem acil servislere hem de sivillere olmak üzere her yere silah dağıtma politikamı sürdüreceğim” dedi. .

“Güçlü bir polis gücümüz var, güçlü bir ordumuz var ama her yerde polis yok, dolayısıyla sivil silahların olduğu yerde hayat kurtarabilir” dedi.

Hamas’ın 7 Ekim’de İsrail’in güneyine saldırmasından birkaç gün sonra Ben-Gvir, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’teki yerleşimcilere ve İsrail’deki “karışık şehirlerde” Filistinlilerle birlikte yaşayan İsraillilere öncelik vermek üzere İsraillilere binlerce saldırı tüfeği dağıtmaya başlamıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.