Fatih’teki Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı: Kan Davası

Fatih’teki Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı: Kan Davası

Fatih’teki Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı: Kan Davası
REKLAM ALANI
Yayınlama: 07.06.2024
A+
A-

Fatih‘teki Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı: Kan Davası

Fatih'te öğretmen cinayeti: Detaylar ortaya çıktı! - Resim : 1

Fatih ilçesindeki Bican Bağcıoğlu Sokak’ta meydana gelen cinayetin şüphelisi A.G. (28), olayın hemen ardından polis ekipleri tarafından Fatih’te bir lokantada yemek yerken yakalandı. Şüphelinin gözaltına alınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan işlemler sonrasında adliyeye sevk edilmesi sağlandı.

Fatih’te meydana gelen cinayetle ilgili olarak gözaltına alınan A.G’nin, olayın sebebini Batman’da uzun süredir devam eden bir kan davası olarak açıkladığı belirtildi. Emniyette susma hakkını kullanan şüpheli, tutuklanma anında polislere, “Yaptığımın hata olduğunu biliyorum.” dediği öğrenildi.

ŞÜPHELİNİN TİCARİ TAKSİ ŞOFÖRÜ OLDUĞU BELİRLENDİ

Polis ekipleri, cinayetin meydana geldiği bölgede titiz bir inceleme yaptı. Şüphelinin kullandığı ticari taksi şoförünün Fesih G. (24) olduğu tespit edildi ve Fesih G. ile yapılan telefon görüşmesinde, şüpheliyi olay yerinden aldığını ve bir süre sonra aynı bölgede bıraktığını iddia etti. Ancak polis ekipleri, Fesih G.’ye yeniden ulaşmaya çalıştıklarında telefonunun kapalı olduğunu belirledi. Araştırmalar neticesinde Fesih G.’nin taksiyi Bağcılar’da başka bir şoföre teslim ettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerde ise öldürülen şahsın aracında ruhsatsız bir tabanca ve 8 adet boş kovan bulunduğu ortaya çıktı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.