Tatilde Şok Üzerine Şok: Aile Telefon Bildirimiyle Beş Parasız Kaldı

Tatilde Şok Üzerine Şok: Aile Telefon Bildirimiyle Beş Parasız Kaldı

Tatilde Şok Üzerine Şok: Aile Telefon Bildirimiyle Beş Parasız Kaldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.08.2024
A+
A-

Tatilde Şok Üzerine Şok: Aile Telefon Bildirimiyle Beş Parasız Kaldı

Antalya’dan İstanbul’a tatil için gelen Akkaya ailesi, Şişli’deki otelde konakladıkları sırada hırsızlık olayına kurban gitti. Eşyalarını aracına yerleştirirken hırsız, otomobildeki çanta ve telefonu çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan bu üzücü olayda, çalınan eşyaların toplam değerinin yaklaşık 100 bin TL olduğu açıklandı. Polis, hırsızı yakalamak için soruşturma başlattı.

Antalya’dan İstanbul’a Tatil İçin Gelen Aile Hırsızlık Mağduru: 100 Bin TL Değerinde Kayıp

Antalya’dan İstanbul’a tatil için gelen Akkaya ailesi, Şişli’deki otelden ayrılırken hırsızlık olayıyla karşı karşıya kaldı. Eşyalarını aracın bagajına yerleştirirken hırsız, çanta ve telefonları çaldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Tatile gelen aileye hırsızlık şoku! Bir anlık dalgınlık 100 bin liralarına mal oldu

Olay, Pazar günü saat 12.45 sıralarında Şişli Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Tatil için İstanbul’a gelen Nazire Akkaya ve ailesi, Şişli’deki otelden ayrılıp eşyalarını araçlarının bagajına koyarken, bir hırsız otomobilin ön kapısından çanta ve telefonu çaldı. Yaklaşık 10 dakika sonra eksikliği fark eden Akkaya, hemen polisi aradı. Polis ekipleri, hırsızı bulmak amacıyla soruşturma başlattı.

Nazire Akkaya, çalınan kartların kullanımıyla ilgili alışveriş bildirimleri aldığını söyledi. Akkaya yaşadıklarını şöyle anlattı: “Antalya’dan tatil için geldik ve 5 gün konakladıktan sonra ayrılma kararı aldık. Eşyalarımızı bagaja yerleştirirken, kızımın telefonu ve çantamızı araçta unuttuk. Hırsız, aracı açarak çantamı ve telefonumu çaldı. Çocuklar çantanın ve telefonun eksik olduğunu fark edince polisi aradık. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kameralarını inceledi ve hırsızlığı doğruladı. Çantamda kimlik, ehliyet, özel eşyalar, kızımın telefonuyla birlikte kredi kartlarım da vardı. Şu anda parasız kaldık ve çalınan eşyaların değerinin yaklaşık 100 bin lira olduğunu belirledik.” dedi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.