Rachid Ghezzal, Beşiktaş’tan Ayrıldı

Rachid Ghezzal, Beşiktaş’tan Ayrıldı

Rachid Ghezzal, Beşiktaş’tan Ayrıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-

Rachid Ghezzal, Beşiktaş’tan Ayrıldı

Beşiktaş’ın Cezayirli oyuncusu Rachid Ghezzal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla siyah-beyazlı takıma veda etti. Ghezzal, Beşiktaş’a olan tutkusunu ve unutulmaz anılarını paylaşarak, teşekkürlerini iletti.

Sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcu, yaptığı yazılı açıklamada, “4 yıla sığan harika anlardan sonra veda etmek her zaman zordur. Hem mucizevi hem zor anlardan sonra. Teşekkür etmekten başka söyleyenecek bir şey yok.” ifadelerini kullandı. Ghezzal, Beşiktaş’ta geçirdiği süre boyunca takım arkadaşlarına, teknik ekibe ve tüm kulüp çalışanlarına teşekkür etti.

Ayrıca Beşiktaş taraftarlarına da teşekkür eden Ghezzal, futbola ve kulübe olan tutkularının unutulmaz bir hatıra olarak kalacağını ifade etti ve tekrar yollarının kesişeceğine olan inancını dile getirdi.

Ghezzal, Beşiktaş formasıyla gösterdiği performansla önemli bir rol oynadı. 123 maçta forma giyen ve 17 gol ile 33 asist yapan oyuncu, Beşiktaş’ın kazandığı şampiyonlukta da etkili oldu. Siyah-beyazlı formayla 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.